Мы привезем
Должно быть дома
Originar din Austria, șnițelul este o felie de carne, de obicei subțiată prin bătut. Versiunea noastră adaugă alune și rozmarin în pesmet pentru o cină delicioasă și crocantă, aurie, aromată și plină de savoare festivă.
SFAT: Uleiul trebuie să fie fierbinte pentru ca puiul să se prăjească corespunzător — încălziți-l timp de 2-3 minute înainte de a adăuga puiul.
IMPORTANT: Puiul este gătit când nu mai este roz în mijloc. Aruncați excesul de ulei din tigaie și ștergeți-o rapid (o veți folosi din nou).
Când totul este gata, reîncălziți sosul, dacă este necesar. Împărțiți șnițelele de pui în farfurii. Serviți cartofii copți cu rozmarin și frunzele de salată alături, cu sosul cremos într-un bol mic. Finalizați salata cu un strop de glazură balsamică.