Pregătire ușoară

Spaghete carbonara cu castraveți proaspeți și rucola

Уровень
Легко
Время на подготовку
20 Минут
Вес
970 гр
Количество порций
2 порции

Spaghete carbonara delicate cu sos aromat, completate cu castraveți proaspeți și rucola picantă.

Divider

Мы привезем

Paste spaghete
Paste spaghete
200 гр
Ou de găină
Ou de găină
3 шт
Bacon
Bacon
150 гр
Parmezan
Parmezan
30 гр
Rucola
Rucola
15 гр
Patrunjel
Patrunjel
15 гр
Usturoi
Usturoi
1 шт
Castravete
Castravete
1 шт

Должно быть дома

Сковорода
Ulei de floarea-soarelui
Сковорода
Sare
1
Шаг первый
Fierbeți spaghetele în apă clocotită cu sare timp de 7 minute. Scurgeți spaghetele într-o strecurătoare și stropiți-le cu ulei de floarea-soarelui. Păstrați apa rămasă după fierbere.
line
2
Шаг второй
Tăiați castravetele cubulețe mici. Zdrobiți usturoiul, curățați-l și tocați-l mărunt. Separați frunzele de pătrunjel de tulpini și tocați-le mărunt. Tăiați slănina transversal, în felii mari.
line
3
Шаг третий
Separați ouăle în albușuri și gălbenușuri, astfel încât gălbenușurile să rămână într-un bol (albușurile nu vor fi necesare).
line
4
Шаг четвертый
În bol, adăugați parmezanul ras (păstrați puțin parmezan ras pentru decor) și amestecați.
line
5
Шаг пятый
Prăjiți slănina într-o tigaie uscată și încinsă, amestecând, timp de 3 minute la foc mediu. Apoi adăugați usturoiul, amestecați și prăjiți încă 30 de secunde.
line
6
Шаг шестой
Adăugați spaghetele fierte și pătrunjelul tocat în tigaie, lângă slănină și usturoi, și prăjiți, amestecând, timp de 1 minut. Apoi, turnați 100 ml de apă rămasă după fierberea spaghetelor, adăugați gălbenușurile cu parmezan, sărați după gust, amestecați și luați de pe foc.
line
7
Шаг седьмой
Rupeți rucola cu mâinile în bucăți mari. Așezați spaghetele în farfurii, decorați cu rucola și serviți, presărând cubulețe de castravete și parmezanul rămas.
line