Pentru familie
Pregătire ușoară
Veggie

Paste Pomodoro cu pesto și brânză italiană

Уровень
Легко
Время на подготовку
25 Минут
Вес
775 гр
Количество порций
2 порции

Roșiile cherry constituie baza sosului cremos pomodoro care acoperă linguine în acest preparat de inspirație italiană. Tema mediteraneană este continuată de minunatul pesto verde și brânza rasă în stil italian.

Divider

Мы привезем

Paste Linguine
Paste Linguine
180 гр
Rosii Cherry
Rosii Cherry
125 гр
Ceapă
Ceapă
1 шт
Usturoi
Usturoi
2 шт
Cașcaval Grana Padano
Cașcaval Grana Padano
50 гр
Pesto
Pesto
30 гр
Crema de branza
Crema de branza
110 гр
Passata de rosii
Passata de rosii
150 гр

Должно быть дома

Сковорода
Piper negru
Сковорода
Ulei de floarea-soarelui
Сковорода
Sare
1
Шаг первый
  • Fierbeți o oală mare cu apă sărată pentru linguine.
  • Când fierbe, adăugați linguine și aduceți din nou la fierbere.
  • Gătiți până se înmoaie 10 minute.
  • Odată gătite, scurgeți-le într-o strecurătoare și puneți-le din nou în oală, pe focul oprit.
  • Stropiți cu ulei și amestecați pentru a preveni lipirea.
    SFAT: Dacă vă grăbiți, puteți fierbe apa în ceainic.
line
2
Шаг второй
  • În timp ce linguine se fierbe, tăiați ceapa în jumătate, curățați-o și tăiați-o în bucăți mici. 
  • Curățați și răziți usturoiul (sau folosiți un presă de usturoi).
  • Tăiați roșiile cherry în jumătate.
  • Diluați pesto-ul amestecându-l cu 1 lingură de ulei (pentru 2 persoane).
line
3
Шаг третий
  • Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare cu puțin ulei
  • Adăugați ceapa și condimentați cu sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, amestecând ocazional, 3-4 minute.
  • Adăugați usturoiul, roșiile și încă un praf de sare. Gătiți până când roșiile se înmoaie, 6-7 minute. 
  • Turnați passata, creme de branza și ½ linguriță de zahăr (pentru 2 persoane).
  • Lăsați să fiarbă până se îngroașă, 4-5 minute.
    SFAT: Adăugați puțină apă dacă sosul devine prea gros.
line
4
Шаг четвертый
  • Gustați sosul și condimentați cu sare, piper și zahăr.
  • Amestecați cu grijă linguine cu sosul pentru a le acoperi și lăsați-le să se încălzească.
  • Împărțiți pastele pomodoro în farfurii adânci sau boluri.
  • Ornați cu brânză rasă și puțin pesto.
line